Skocz do zawartości

zamienny odbiornik

Daniel95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

potrzebuje pomocy w wyborze odbiornika, ponieważ stay się zepsuł T_T

jaki odbiornik będzie dobry na miejsce rx-851 może rx-831?

proszę o pomoc i z góry dziękuję :wink:

Opublikowano
dzięki,

może ma ktoś propozycje jeszcze? :?:

Każdy odbiornik PPM i kwarc na Twój kanał: REXy, Corony , esky, graupnery i wiele innych

szukaj odbiornika tylko omijaj PCM i SPCM i dedykowane np. FUTABY -

Opublikowano
dzięki :)

a co to jest PCM i SPCM :?:

W dużym skrócie: inne tryby pracy pewnych nadajników którego to trybu VG6000 NIE POSIADA - pracuje w trybie PPM.

Opublikowano

jak chcesz mam na zbyciu orginalny kilka razy latany w idealnym stanie odbiornik RX-611 od całego kompletu.

Ja od początku latam małymi lekkimi elektrykami i ten jest za ciężki do moich zastosować (ok 30g)

Opublikowano

Mam 6-cio kanałowy, ale to raczej to samo.

Na razie mogę ocenić tylko wygląd (nadajnik w drodze), jest ok :) Ma też dobre opinie u pewnego użytkownika, który mi go polecił (z innego forum). Moim zdaniem jedyne czego mu brakuje to gniazdo BEC.

Opublikowano
czy ten jest ok :?:

sławku muszę kupić coś lżejszego bo ten odbiornik jest za ciężki

TAK - popatrz w opisie: Modulacja: FM / PPM i z syntezą czyli nie musisz mieć kwarca.

Miłych lotów,

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam sanwe rd 8000 i do tego odbiornik corony bez kwarcu

i teraz moje pytanie sanwa pracowala razem z odbirnikiem esky w lamie i bylo ok a jak podpiolem do niego corone to gubi zasieg

corona sprawdzona na innym odbiorniku i dziala prawidlowo

czy to moze wina kwarcow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.