Daniel95 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 witam, potrzebuje pomocy w wyborze odbiornika, ponieważ stay się zepsuł T_T jaki odbiornik będzie dobry na miejsce rx-851 może rx-831? proszę o pomoc i z góry dziękuję :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Daniel95, ja mam sanwe VG6000 i do elektrykow uzywam odbiornikow Corony 8ch z synteza i podwojna przemiana, kupowanych w HobbyCity... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 dzięki, może ma ktoś propozycje jeszcze? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 dzięki,może ma ktoś propozycje jeszcze? :?: Każdy odbiornik PPM i kwarc na Twój kanał: REXy, Corony , esky, graupnery i wiele innych szukaj odbiornika tylko omijaj PCM i SPCM i dedykowane np. FUTABY - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 dzięki a co to jest PCM i SPCM :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 dzięki a co to jest PCM i SPCM :?: W dużym skrócie: inne tryby pracy pewnych nadajników którego to trybu VG6000 NIE POSIADA - pracuje w trybie PPM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Bardzo dziękuje dodałem "pomógł" wszystkim :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 jak chcesz mam na zbyciu orginalny kilka razy latany w idealnym stanie odbiornik RX-611 od całego kompletu. Ja od początku latam małymi lekkimi elektrykami i ten jest za ciężki do moich zastosować (ok 30g) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 czy ten jest ok :?: sławku muszę kupić coś lżejszego bo ten odbiornik jest za ciężki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragi Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Mam 6-cio kanałowy, ale to raczej to samo. Na razie mogę ocenić tylko wygląd (nadajnik w drodze), jest ok Ma też dobre opinie u pewnego użytkownika, który mi go polecił (z innego forum). Moim zdaniem jedyne czego mu brakuje to gniazdo BEC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 czy ten jest ok :?: sławku muszę kupić coś lżejszego bo ten odbiornik jest za ciężki TAK - popatrz w opisie: Modulacja: FM / PPM i z syntezą czyli nie musisz mieć kwarca. Miłych lotów, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizonik Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 mam sanwe rd 8000 i do tego odbiornik corony bez kwarcu i teraz moje pytanie sanwa pracowala razem z odbirnikiem esky w lamie i bylo ok a jak podpiolem do niego corone to gubi zasieg corona sprawdzona na innym odbiorniku i dziala prawidlowo czy to moze wina kwarcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.