Łukasz K. Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witam chodzi mi o ta szybke gdzie jest pilot.Ta szybka ma byc do edge 540 1.5m rozpietosci wersja depronowa.Z gory dzieki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Taką szybke można wykonać z np. bustej przeźroczystej butelk plastikowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 aha ale jakas instrukcja jak to wyginac nagrzewac czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Robi się taką formę drewnianą i na tym się obkurcza tą butelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witam chodzi mi o ta szybkę ,,,,,,,,, co tam szybka mi by chodziło o coś innego :devil: :devil: do depronu to szukaj butelek przeźroczystych plus kopyto i opalarka jeśli większy model możesz pokusić się o tłoczenie z poliwęglanu na gorąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Napisze jak ja robie takie szybki Robisz sobie kopyto z jakiegos drewna najlepiej miekiego bez słoi (ma sie łatwo obrabiać) np. lipa, olcha, balsa. Całośc pokrywasz żywicą z talkiem. Później szlifowanko różnymi papierami ściernymi do uzyskania gładkiej powierzchni. Musisz sobie dobrze dobrac szybke do dostepnych butelek. Dobrze zeby butelka nie była karbowana tylko gładka, bedzie widac nierówności. Obcinasz oba końce butelki, wpychasz kopyto i dokładasz jakieś kawałki drewna zeby wszystko było na ścisło upchane. A później opalarka. Ja używam palnika gazowego. W linku na czwartej stronie masz zdjecie http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=13393&sid=82c78b3f7787a44317bd10b73273c42d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.