tomson Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 Dzisiaj otrzymałem aparaturę dla brata, na której ma on stawiać swoje pierwsze kroki w lataniu RC Pierwsze co to odrazu złapałem się za zrobienie kabla do symulatora aby mógł poćwiczyć na "sucho" wsadziłem wtyk mini jack mono i podłączyłem oscyloskop i wielkie zdziwienie bo wyszło na to że w gnieździe i na antenie jest to samo tzn. nośna 35MHz Myslałem że będzie tak jak u mnie we Flashu że jest tylko sam sygnał PPM Czy ktoś ma doświadczenia z taką aparaturą Zebra Hitec ? Tak na marginesie to taki z niej Hitec jak z konia Zebra , nieznalazłem nigdzie napisu że producentem jest Hitec
motyl Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 wyjmij kwarc a podłączenie takie : Wtyczka typu mini jack mono 3,5mm. wierzchołek - sygnał PPM podstawa - masa
tomson Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Opublikowano 17 Marca 2007 Patrz o tym nie pomyślałem, ty to masz pomysły dzięki w poniedziałek w pracy wypróbuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.