MarekNW Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Mam problem z ładowarką Rc power BC6.Pomimo że na ładowarce, na pudełku,w instrukcji wszędzie napisane jest że obsługuje ona li-fe,to praktycznie tego programu nie posiada. Czy miał ktoś podobny problem z tą ładowarką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 W ustawieniach masz wybrać lipo/lion/life, przynajmniej ja tak mam w turnigy accucel-6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 w tym oknie mogę ustawić wyłącznie CHK Time od 10 do 60 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Jesli masz klona accucela, albo accucel jest klonem Twojej to wchodzisz w USER SET -> PROGRAM i tam pierwsza opcja gdzie pisze lipo, klikasz i zmieniasz na life. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 i tam właśnie nie ma tej funkcji w tym miejscu tzn. li-po mogę jedynie zmienić napięcie celii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 no i o to chodzi!! Napięcie life ma 3,3V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Działa dzięki :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Jak zmienisz napiecie celi na 3.3 to zmieni Ci sie nazwa lipo na life Nastepnie wejdziesz do programu ładowania i juz nie bedzie LiPo charge tylko LiFe charge o, pisalismy w tym samym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.