kkagata Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 witam potrzeguje się dowiedzieć gęstości EPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 z tego co wiem są EPP o różnej gęstości. Ogólnie jest ona zazwyczaj dość mała lecz mam czarne EPP w któłrym jest zdecydowanie większa. Pozostaje zwarzyć zmierzyć i policzyć chyba ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkagata Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 chodzi mi o jakieś takie standardowe, wykorzystywane najczęściej do ESA. Może ktoś ma płytę z EPP i może ją zmierzyć i zważyć to by mi ułatwiło bardzo. bo podaje się zakres dość duży od 18 do 220 gramów na decymetr sześcienny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Aaaa do ESA to trzeba było tak od razu. Mam jednego jeszcze nie złożonego to podam ci wage wymiar i gęstość tak mniej więcej ok? EDIT@: Wychodzi około 20.8 kg/m3 lub 0.0208 g/cm3. Zapewne 21kg/m3 (0.021 g/cm3). Mam nadzieje że pomogłem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkagata Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 super oto chodziło dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.