bananek1982 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witam. Tak jak w temacie chciałem zapytać użytkowników forum czy znają jakieś tereny (niekoniecznie z fajnym zboczem może być całkowicie płaski teren) w okolicach Rybnika i Żor??? (pomijając lotnisko w Gotartowicach k. Rybnika i hałde w Łaziskach. Z góry dziękuję za zainteresowanie moim tematem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 okolice Jastrzębia ,hałda kopalni Borynia. wysoka jak w Łaziskach z dużym przedpolem.Piękny żagiel przy S ,SE + termika z pól. wiem bo latam tam na glajcie i przy 3 - 4 m/s jest już przyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 W sumie to wszedzie mozna latac :-) pola w Roju ,w Boguszowicach za kopalnia Miedzy Chwalowicami a Jankowicami sa ladne pola Zebrzydowice po prawej stronie glownej drogi tak okolo 1 km Hmm Szczerbice ( tam mialem dom) Gaszowice Piece i tak dalej w strone Lysek Raciborza ale to juz coraz dalej od Zor W sumie jak nie latasz spalina a elektrykami to wszedzie polatasz przeciez Cie nie slychac i nie tyrasz gospodarzom po trawie Ja robilem tak : Jechalem do klienta lub od ,widzialem fajne pole to latalem , rzadko kiedy by mnie przegonili bo im trawe depcza Choc i tak sie zdarzylo Pozdrawiam Janosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.