julek-s Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Dokładnie mówiąc to na razie interesuje mnie przeróbka ogonka, w późniejszym czasie zajmę się głowicą . Mianowicie czy mogą bezproblemowo założyć tylni wirnik? Na belce belta jest specjalny otwór który zapewnia odpowiednią pozycję ogonka, jak to się ma do części z CopterX 450, czy średnica beli jest taka sama jak w CopterX 450? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Średnica belki jest taka sama. Według mnie nie ma pełnej wymienności. Ostatnio miałem pasek zębaty napędu śmigła ogonowego od Belta i założyłem go do T-Rexa. Okazało się że skok zębów chyba jest inny bo przeskakiwał tzn mniej więcej co jeden obrót śmigła ogonowego zęby paska wychodziły z zębatki i ponownie wpadały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julek-s Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 a co z tym otworem w belce, pasuje do ogonka z belta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Masz na myśli nacięcie w belce? Widziałem już Belta z rurą ogonową od T-Rexa. Te elementy są raczej wymienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julek-s Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 głowica od CopterX 450 pasuje do głównego wału belta ? nie wiem jaka jest średnica wału głównego w CopterX i czy mocowanie jest to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.