robert_s86 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Mam problem z wyżej wymienionym reglem. Mianowicie posiada on złącze pod które podłącza się złącze balancera(balance discharge monitoring and protection). Gdy jest to połączone i włączam wszystko to regulator pika - instrukcja podpowiada : zbyt wysokie lub niskie napięcie lub problem z połączeniem. Gdy tego nie podłączam i włączam regla wszystko śmiga. Zaznaczam że wcześniej działało bez problemu.Napięcie na lipolku ok. regiel domyślnie ustawiony na li-po.Dla wszystkiego dałem ustawienia fabryczne i nic nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Sprawdz polaczenie zlacz - moze cos nie styka na ktoryms kablu? Edit: sprawdz tez napiecie na celach - mogla ktoras pasc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_s86 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Faktycznie odlutował się przewód przy pakiecie. Polutowałem i śmiga :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.