meloow Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Wiram, zacytuje treść wychowanka z tego domu dziecka który mieści się w mojej miejscowości. dzieciaki mogą dostać kilka TON słodyczy i SUPER wczasy za FREE. tzn, za nasz głos. Witam Mam ogromna prosbe do was jako wychowanek domu dziecka chciałbym was prosic o pomoc w głosowaniu na nasz ośrodek na stonie http://www.wawel.com.pl/dziendziecka2009/ szukajać pod nazwą Osrodek Pomocy Dziecku i Rodzinie w Czechowicach-Dziedzicach ul.Legionow 81 trzeba podac imnie i adres poczty poczym potwierdzic głosowanie za miłe checi i wysłany głos na nas Bardzo Dziekuje pozdro i link to oryginalnego tematu LINK mam nadzieję że pomożecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 macie głos ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 * Oświadczam iż mam ukończone 18 lat ... A co tam i tak zagłosuje 3 lata wiec dużo mi nie brakuje Głos poszedł (uwaga przy przepisywaniu kodu litera duże" i " wygląda może wyglądać tak samo jak małe"L") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Głos oddany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ja też zagłosowałem A tak przy okazji pajacyk 1zł za kliknięcie dla głodnych dzieci na jedzenie . Ja sobie dodałem w zakładce i jak sobie przypomnę to klikam Pajacyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.