maruta82 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam wszystkich montuje wyposażenie w szybowcu i mam mały problem.Mam pakiet 4S-14,8V i regulator mi przyjmuje 2-4lipoli jest to emax 25A ale przy tym napięciu mogę podłączyć max 3 serwa a potrzebuje 4 co w takiej sytuacji się robi? Przeniosłem do Elektroniki i zmieniłem temat na bardziej opisowy. Następnym razem takie tematy wylądują w całości w koszu, bo tylko wprowadzają bałagan. Japim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 serwa trzeba zasilić przez BEC, np: http://www.nastik.pl/regulator-napiecia-ubec-p-814.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruta82 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 mieczotronix, rozumiem ale to cza podłączyć do wtyczki serwisowej lipola tam gdzie jest 11.1V i to do jakiego kanału się wpina w odbiorniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 BECa wpinasz w dowolny wolny kanał w odbiorniku, jeśli takiego nie masz to można go podpiąć przez v-kabel lub jeśli odbiornik ma specjalne wejście dla zasilania to wpinasz go właśnie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruta82 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Ok teraz już wszystko wiem podziękował za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzradek Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Pamiętaj o odłączeniu BEC'a z regulatora, żeby odbiornika nie zasilać z 2 BEC'ów jednocześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.