bzik4 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 mam regulator TP Mag 8 18A niestety bardzo mocno zakłóca pracę odbiornika, ostatnio o mały włos nie skasował bym modelu w odległości ok 50m już oddalałem maksymalnie od odbiornika, robiłem przedłużki, sprawdzałem napięcie podawane na odbiornik - 5V, nie mam już pomysłu, a może jakiś ekran? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 nie wiem jak można temu zapobiec ale to wina nie tylko twojego regulatora. Mój kolega ma/miał tak samo z magiem ale chyba 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 no ja też mam 18-stkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 oj sory spojrzałem na ,, mag 8 '" i mnie zmyliło :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 mój znajomy też miał taki przypadek. proponuję dołożyć na zasilaniu kondensator 100n a na kabel do odbiornika dać rdzeń ferrytowy i nawinąć ze 3 zwoje na nim. jeśli nie pomoże to kupić nowy już nie tp a ten zosatwić na dawcę tranzystorów w przypadku uszkodzenia nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.