bzik4 Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 mam regulator TP Mag 8 18A niestety bardzo mocno zakłóca pracę odbiornika, ostatnio o mały włos nie skasował bym modelu w odległości ok 50m już oddalałem maksymalnie od odbiornika, robiłem przedłużki, sprawdzałem napięcie podawane na odbiornik - 5V, nie mam już pomysłu, a może jakiś ekran?
gładkilot Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 nie wiem jak można temu zapobiec ale to wina nie tylko twojego regulatora. Mój kolega ma/miał tak samo z magiem ale chyba 18
gładkilot Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 oj sory spojrzałem na ,, mag 8 '" i mnie zmyliło :oops:
slawko_k Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 mój znajomy też miał taki przypadek. proponuję dołożyć na zasilaniu kondensator 100n a na kabel do odbiornika dać rdzeń ferrytowy i nawinąć ze 3 zwoje na nim. jeśli nie pomoże to kupić nowy już nie tp a ten zosatwić na dawcę tranzystorów w przypadku uszkodzenia nowego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.