tomekr Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Czy ktoś wie gdzie w kraju można kupić formosę I, wszędzie są II-ki, ale prawdę powiedziawszy, wydaje się, że jedynka jest lepsza. Myślałem, że jej nie produkują, ale w Aircraft World zauważyłem ten model w sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Chyba ze starych zapasów bo jeszcze z napędem: http://www.wcm.com.pl/index.php?action=show&id=11399 Ewentualnie pytaj w Airhobby, oni pewnie mogą sprowadzić. A jeszcze najewentualniej tutaj: http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wto0150p?&R=1&P=7&I=LXHCP0 , nawet z VAT wyjdzie taniej niż w WCM (bo EPS 350 pewnie Ci nie jest potrzebny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 właśnie chodzi o zestaw bez silnika, z silnikiem to pewnie w arthobby jeszcze mają, ale to ze 300zł, jeśli nie więcej, za tę cenę mogę kupić przyzwoitego tartaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 z silnikiem to pewnie w arthobby jeszcze mają, ale to ze 300zł, jeśli nie więcej Po co szukać za więcej niż 300zł w Arthobby, skoro podałem Ci link do WCM, gdzie z silnikiem jest podobno za 234zł. Swoją drogą spytać Norberta z Airhobby też nie zawadzi, być może mógłby sprowadzić wersję Slope Glider. Własnym sumptem sprowadzając z TH wyjdzie pewnie max 180zł, ale to troche trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Formosa I jest właśnie w tej chwili dostępna w NASTIK'u :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obara Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Tomek, Mam wrazenie, ze nasi przyjaciele cos maja Daj znac na skype. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Też zauważyłem, że w Nastiku pojawiła się Formosa I Nastik - Formosa I , nawet dopisałem swoją opinię, ale oki co trochę cienko z kasą, musi poczekać z miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.