barton3 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam, potrzebuje do swojej prezentacji o Austrii, słówko na ostatni slajd.. chodzi o "przygotował " jest ktoś kto podpowie ? ew. co jeszcze dać na ostatni slajd .. bo planuje tylko - przygotował - imię i nazwisko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 nie uczyłem się nigdy niemieckiego ale znam taką super stronkę google Anstalten, Vorkehrungen, Vorbereitungen, Veranstaltungen to znalazłem.....teraz tylko dobierz sobie jakieś formy czy coś ( nie wiem czy to się odmienia ) ale już wiesz co to za słówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 no dzieki dzieki.. słówko może i bym znalazł też,, mi to właśnie o tą formę nieszczęsną chodzi bo to czas przeszły będzie, ale jak to zrobić ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 http://maciek.lasyk.info/translator.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Vorbereitet von... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Presentation hat vorbereitet... tu imie ,nazwisko... To od Andre tez dobre ....krotko i zwiezlowato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 dzięki wielkie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Mała uwaga: - vorbereitet zawsze na końcu - tak jak napisał Janeczek to wychodzi: Prezentacja przygotowała pana X :mrgreen: Albo strona bierna: Die Presentation wurde von X vorbereitet. Albo: X hat die Presentation vorbereitet. Albo, jak napisałem wcześniej, w formie krótkiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 wybrałem "Vorbereitet von.. " ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.