Kamil_bd Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Siemka. Jestem nowo zaczynającym modelarzem ;D . I mam kilka pytań: 1. Co polecacie na początek?(Zastanawiałem się nad piper cup j-3) 2.Czy dobrze by było zrobić jakiś modelik na początek?? 3.Czy jest jakiś modelarz z moich okolic który by mógłby mi troszkę pomóc na początku??
gładkilot Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Co polecacie na początek? Przywitać się w przywitalni o tutaj http://pfmrc.eu/viewforum.php?f=45
Kamil_bd Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Opublikowano 29 Maja 2009 Oki. Już się przywitałem a te pytania ( 2 pierwsze) dotyczą modeli.
mammuth Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Zadajesz pytania na ktore sa juz odpowiedzi - poszukaj - wszystko znajdziesz - jezeli zadasz pytanie (modelarskie) na ktore odpowiedzi na forum nie ma - to zostaniesz przeze mnie ozlocony. Co do szukania kogos z Twoich okolic - zaloz temat o tytule "szukam modelarza z okolic "
jary14 Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Kamil_bd, Sorry, ale trochę przeginasz... te 5 tematów tuż pod twoim są wielokrotną odpowiedzią na twoje pytania. Zapraszam także do działu "Trudne początki". Tam znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania... POWODZENIA Edit: Pisaliśmy jednocześnie, ale generalnie o tym samym
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.