Kamil_bd Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Siemka. Jestem nowo zaczynającym modelarzem ;D . I mam kilka pytań: 1. Co polecacie na początek?(Zastanawiałem się nad piper cup j-3) 2.Czy dobrze by było zrobić jakiś modelik na początek?? 3.Czy jest jakiś modelarz z moich okolic który by mógłby mi troszkę pomóc na początku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Co polecacie na początek? Przywitać się w przywitalni o tutaj http://pfmrc.eu/viewforum.php?f=45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_bd Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Oki. Już się przywitałem a te pytania ( 2 pierwsze) dotyczą modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Zadajesz pytania na ktore sa juz odpowiedzi - poszukaj - wszystko znajdziesz - jezeli zadasz pytanie (modelarskie) na ktore odpowiedzi na forum nie ma - to zostaniesz przeze mnie ozlocony. Co do szukania kogos z Twoich okolic - zaloz temat o tytule "szukam modelarza z okolic " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Kamil_bd, Sorry, ale trochę przeginasz... te 5 tematów tuż pod twoim są wielokrotną odpowiedzią na twoje pytania. Zapraszam także do działu "Trudne początki". Tam znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania... POWODZENIA Edit: Pisaliśmy jednocześnie, ale generalnie o tym samym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.