Patryk Urban Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 Witam Dziś w szkole ukończyłem moją nową konstrukcję - Edge 540 Szybować coś nie chce ale może może jak bym jakiś napęd dał :?: :?: PS Bartek jak to się nadaje do Kaszany to przenieś tego posta :wink:
qba Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 U mnie w szkole podobne "samoloty" b. często latały
Diakon Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 U mnie w sali od chemii pewien papierowy samolcik jest ładnie "wbity" w lampę na suficie...
motyl Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 Szybować coś nie chce ale może może jak bym jakiś napęd dał Co niechce a rzucałeś ?? wszystko szubuje lepiej lub gorzej jak jest gorzej to bardziej musisz obciążyć powierznie aby miał większą prędkość przelotową
Way Opublikowano 15 Września 2006 Opublikowano 15 Września 2006 Yo po przerwie przeprowadzkowej. Ta torba lata?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.