Boogie Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Niestety jakis czas temu padl mi moj Watt Meter. Taki jak tutaj: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6553 Z tego co widzialem po rozebraniu to cos tam nie styka czy cos. Z elektroniki jestem kompletna noga i nie cierpie siegac po lutownice. Znajdzie sie ktos, kto w zamian za zupke chmielowa mi pomoze do niego zerknac i naprawi? Nie oplaca sie odsylac juz do UH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Daj znaka na PW - jak bedzie mozliwe - to napewno sie naprawi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Jak nie znajde nikogo z Warszawy to wowczas chetnie Tobie to podrzuce do Rumi- bede dopiero za miesiac tam, ale bede na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzradek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Chętnie pomogę, ale będę mieć wolną chwilę dopiero na początku lipca. Jak do tej pory nie uda Ci się naprawić, to zapraszam na PV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dzieki wszystkim za pomoc. Reke pomocna podal mi rowniez Kolega Marek (marek1707), za co serdecznie mu dziekuje. Sprzet podobno naprawil. Pisze podobno, gdyz jeszcze nie sprawdzalem, ale wierze mu na slowo. Jeszcze raz wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.