Konrad Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam, Tak jak w temacie mam pytanie odnośnie oklejania tą folią.Czy folia ta posiada już klej czy może balsę trzeba smarować balsalockiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Posiada klej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ok,wielkie dzięki,kamień spadł mi z serca bo zastanawiałem się dlaczego jest jednocześnie i tańsza od Oracover Std jak i od standardowej lżejsza,dlatego też bałem się że bede musiał zamówić specjalnie 2-gą paczkę z balsalockiem.Poza tematem folii to właśnie przymierzam się do budowy funflaya Taco II,wszystkie materiały już przyszły :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.