kamil369 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 No kurcze szukałem, szukałem i nie znalazłem. Źle szukałem? być może.. Czy możecie nakierować mnie na Polską instrukcje tej Aparaturki, ewentualnie jak ktoś ma to niech będzie taki dobry i prześle mi na pocztę: kamil369pl@vp.pl
kojot Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Chłopaki - kupiliście w polskim sklepie - żądajcie do sprzedawcy zgodnie z polskim prawem. Nie daje - skarga do organów nadzoru rynku, oni lubią takie sytuacje. Kupiliście poza Polską - gratulujemy znajomości języków - na stronie Futaby leżą instrukcje po angielsku. I taka pewnie jest w zestawie, napisana bardzo prostym językiem.
diem Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Podstawowe funkcje opisane sa w polskiej instrukcji do Futaby 4EX, bylo juz tutaj o tym. Polskiego manuala nie znajdziecie.
julek-s Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 właśnie znalazłem do 4EX myślałem że jest dostępna do 6-ustki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.