krzychu-rc Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam! tak się złożyło ze zostałem posiadaczem aparatury Optic 6 kiedy sprawdzałem działanie poszczególnych funkcji (za przewodnictwem instrukcji oczywiście) co trwało około 40 min zauważyłem że moduł w nadajniku (35 Mhz) trochę się nagrzał. to normalne czy co??
Gość slawekmod Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 W mojej Futabie T10 też się grzeje.To normalne.Tranzystor stopnia końcowego się nagrzewa a ponieważ zamknięty jest w plastikowym pudełeczku to trochę ciepła musi być.
krzychu-rc Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 antena była rozłożona aż mi się lepiej zrobiło :rotfl:
remzibi Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 ...zauważyłem że moduł w nadajniku (35 Mhz) trochę się nagrzał.to normalne czy co?? Tak - to normalne - ma sie grzac - wtedy pracuje . Problem by byl , gdyby byl zimny .
krzychu-rc Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 to po strachu dzięki za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.