piotrek12 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam. Niedawno zakupiłem na allegro serwo hxt900i mam problem z podłączeniem ponieważ nigdzie w internecie nie mogę znaleźć które kabelki są do zasilanie (+ -)a który do sterowania. Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 czerwony to plus czarny/brazowy - minus pomaranczowy,zolty/bialy - sygnal sterujacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 W serwie HXT900 po kolei: brązowy minus, czerwony plus, pomarańczowy sygnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek12 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Wielkie dzięki bardzo mi pomogliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.