wa1ker Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Bardzo proszę o opinie posiadaczy tego urządzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 To lepsze: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6380 Dokładniejsze, lżejsze, mniejsze (na upartego można i do modelu zapakować), pokazuje więcej danych, mierzy większą moc i się tak nie psuje, jak w/w. Nie ma pokrętełka i jest droższe ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Mam to ustrojstwo, które poleca Ładziak i też polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja też chciałem kupić ten model (kiedyś Ładziak go mi już zachwalał) ale niestety stan magazynowy w HC -7 więc jak znam naszych skośnookich przyjaciół modelarzy to pewnie dostane go na koniec sezonu Nic to, w takim razie trzeba będzie zamówić lepszy i poczekać a z testera serw zrezygnować albo kupić oddzielny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 po co daleko szukać może lepiej zajrzeć tu http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=65_327&products_id=4688 choć ja preferuję wyrób multiplexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Brak pokrętełka wypada czymś nadrobić - potrzeba czegoś do sterowania regulatorem: albo nadajnik i odbiornik - kilka lat tak robiłem stosując jeszcze bocznik, albo jakiś serwotester (dobrze, jak ma swoje zasilanie, a ja mam akurat taki bez). Wg mnie Watt Meter Turnigy spełnia swoją funkcję: minimalna ilość kabli i urządzeń i mierzymy nasz zestaw: pakiet, regulator, silnik/śmigło. Wady: krótkie przewody i mały prąd max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123marecki Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Odświeżam trochę temat. I mam pytanie - czy można to urządzenie zastosować do innych celów, nie związanych z modelarstwem? Czy przyda sie coś takiego elektronikowi amatorowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.