Strielok Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Znalazłem w czeluściach szafy taki oto pakiet:http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=386 .Czy można z nim coś jeszcze zrobić?Czy po takim okresie przechowywania powinien być sprawny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 a jest napuchnięty ? jak najbardziej powinien być ok - spróbuj ładować go b. małym prądem na początek . Na pewno nie będzie już tak ,,sprawny '' jak przed rokiem chociaż kto wie ( w końcu nie był używany ) jednak podejrzewam ,że nie ma już takiej pojemności ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 O ile nie był rozładowany na amen to powinien odżyć. Ja jeden reaktywowałem i całkiem nieźle działa. Zrób tak jak napisał gładki, jeden cykl małym prądem, potem przecykluj ze dwa razy większym. Sam zobaczysz ile wejdzie i odda :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielok Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Teraz zacząłem go ładować najmniejszym możliwym prądem w moim Sharku czyli 0,1 A. Napięcie pakietu wynosi 7,67 V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielok Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 A jak myślicie styknie ten pakiecik do tego silnika http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4706&Product_Name=TowerPro_BM2410-9T_/_18A_BEC/_1047_Prop_Combo# . Model do którego by poszedł to motoszybowiec FOCUS (kopia Easy Stara) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Prądowo wystarczy, ale do tego modelu się nie nada, bo musiałbyś dać śmigło 10 lub 11 cali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.