diem Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Najlepiej unikac tego dzialu Kojocie, ja tak robie i dobrze mi z tym, czasem sie tylko zapomne Ja jestem pełen podziwu do Baxtera, ilez ten sie juz napisal o tych nemo, focusach i lady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dzieki Diem, zdradze Wam tajemnice, zagladam do tego dzialu raz na 2 tygodnie, nie czesciej, to daje mi czas na "naladowanie akumulatorow tolerancji" dzieki temu mam dystans i z tad sie bierze wyczerpujacy i w wiekszosci przypadkow spokojny ton wypowiedzi. Zreszta moderatorzy znaja mnie z tego ze potrafie 'pojechac" po kims, nawet kiedys za to krawacik zarobilem, zreszta zasluzony. . Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Gdyby nie to, ze sie Baxter tyle napisal to temat juz dawno by polecial .... Do autora watku - zanim cokolwiek napiszesz - poszukaj i poczytaj czy juz tego nie bylo wczesniej -to jest prosba, ale kolejnej nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matis 1000000 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Tak myślę że ten focus wygląda jak zabawka chyba wolał bym coś z balsy Na razie to ja miałem przez 2 lata taki link ale akumulator już słabo trzyma, już wiele razy był klejony i to wpłynęło trochę na osiągi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 chyba wolał bym coś z balsy To buduj z balsy E.O.T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matis 1000000 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Miałem na oku ten http://www.allegro.pl/item657839792_fuks.html niestety się spóźniłem :? Co do aparatury na 2,4 ghz to mi nie zależy może być obojętnie jakie pasmo bo i tak nie będę brał udziału w zawodach czy latał z innymi modelarzami. Kupuje model żeby sobie polatać tak dla przyjemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Miałem na oku ten http://www.allegro.pl/item657839792_fuks.html niestety się spóźniłem :?Co do aparatury na 2,4 ghz to mi nie zależy może być obojętnie jakie pasmo bo i tak nie będę brał udziału w zawodach czy latał z innymi modelarzami. Kupuje model żeby sobie polatać tak dla przyjemności to tak dla przyjemości zainstaluj sobie symulator i masz po problemie - nie muszisz martwić się o pasmo - nie masz kontaktu z innymi modelarzami - nie wydasz ani jednego PLN - i też sobie polatasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 - nie muszisz martwić się o pasmo - nie masz kontaktu z innymi modelarzami - nie wydasz ani jedeno PLN - i też sobie polatasz -d... innym nie zawracasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matis 1000000 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Chodziło mi oto że u munie w mieście niema żadnych zawodów itp Dlatego pasmo niema dla mnie znaczenia. Symulator to do kitu A dlaczego nie dla przyjemności co za kasę latacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Chodziło mi oto że u munie w mieście niema żadnych zawodów itp wiedz pasmo niema damnie znaczenia.Symulator to do kitu stary jak ty piszesz :twisted: to tylko jedno zdanie a naliczyłem 5 błędów nie mówiąc o składni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matis 1000000 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Jak byś nie zauważył to już to poprawiłem przed twoim postem sorry poprawiałem w tym samym czasie co ty pisałeś :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Nie możesz pisać odrazu poprawnie? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Kłosowski Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Symulator to do kitu Symulator niema zadania fajnie wyglądać, czy być grą komputerową, symulator to program, który ma nauczyć poprawnych reakcji na warunki atmosferyczne, takie jak wiatr, termika, itp. Musi również POMÓC opanować drążki w aparaturze, bo nie jest taka sama jak w chińskich zabawkach, tam nawet milimetry się liczą. Jak będziesz umiał poprawnie latać, startować i lądować na symulatorze, to można się dopiero pokusić o lot modelem. Chyba że lubisz latać po 20-30s i naprawiać model 2 dni, lub dłużej zbierać na nowy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.