Gość Anonymous Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam mam taki problem znalazłem silnik Tower Pro 2408-21T-3Δ Gold Munt ( http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=3524 ) zdoiłem uzwojenie i nie pamiętam jaki był drut i ile było na zębie będę niezmiernie wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Dobra, sorki za offtop ale nie rozumiem tego tematu. Piszesz coś o uzwojeniu, potem że nie pamiętasz jaki był drut, i jeszcze nie pamiętasz ile było na zębie, na koniec piszesz że wieczny za pomoc będziesz. Nie rozumiem ciebie, Nie zadałeś żadnego pytania, i będziesz wdzięczny za pomoc? Ktoś się nie domyśli o co ci chodziło. Zadaj normalne pytanie o co ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem. Ma silnik taki jak podał z odwiniętym uzwojeniem. Nie zna średnicy drutu ani ilości zwojów na ząb aby powtórnie nawinąć ten silnik. Czy to takie trudne? :crazy: Jak Ty radzisz sobie w szkole np. interpretując utwory literackie? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 W szkole radzie sobie bardzo dobrze. Poza tym to nie jest temat o szkole, a wręcz przeciwnie - o Przyjemności ( :twisted:) To nie jest trudne, ale jeżeli już zakładasz temat, to powinieneś dbać żeby ten temat jakoś wyglądał, a nie napiszesz to, czy tamto. A czy to trudne żeby napisać ładnie, i zgrabnie post ? Ładny temat zawsze przy kłoni innego Użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_s86 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Drut 0,4 18 zwojów na ząbl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.