ali1983 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 witam. mam pytanie czy orientujecie się, czy regulator e-sky 120 a obsługuje pakiety li-pol??? (czy odetnie w porę prąd???) na oznaczeniach nie jest nic napisane tylko: rx, motor, + i - w necie znaleźć nic nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 ali1983, 120A czy 20A ?? bo 120 jeszcze nie widziałem...chyba ze to oznaczenie jak chodzi o regulator dla szczotkowych to obsługuje http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=5826 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 to oznaczenie. nie mam dziś możliwości wkleić zdjęcia. i to nie regler który podał gładkilot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.