Gość Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Kupując na allegro podwozia węglowe od sprzedawcy otrzymałem link http://pgmodel.pl/oferta .Szkoda że wcześniej nie trafiłem na tą stronę.W ofercie podwozia węglowe i kadłuby do szybowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Podwizoa węglowe jak i śmigła robi tez Grzesio Biela www.smigla.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Podwizoa węglowe jak i śmigła robi tez Grzesio Biela www.smigla.com Wiem z tym że finansowo tak wesoło już nie jest.Ja na te od Pana Przemka nie narzekam.Wziąłem już kilka i nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.