zzradek Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 No no no, już chwytam. Trzeba na filmie zobaczyć w jakim czasie model przeleciał n* swoją długość. Eureka. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Trzeba na filmie zobaczyć w jakim czasie model przeleciał n* swoją długość. Nie - sprawdza się zmianę dźwięku na zasadzie doplera - tutaj masz programy http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=8184 np VS Spectrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 O wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzradek Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 sprawdza się zmianę dźwięku na zasadzie doplera - tutaj masz programy http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=8184 Dzięki. Sprawdziłem mojego FJ na WAVEosSCOPE. Silnik 250W, kv 2200, Pakiet 3S 2200mAh, śmigło 6x5.5. Lot równoległy do ziemi, pod kątem 90 stopni do wiatru. Prędkość maksymalna z 3 przelotów - 125km/h. A po wstępnym rozpędzeniu z dużej wysokości - 138km/h Ssssłabo. Idę do sklepu po mocniejszy motor :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Na jesieni 2009 nakrecilismy film z moim FJ : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławo Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ostatni , albo przedostatni Twój przelot: 227 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 O super, dzieki wielkie. W sumie to mam eagle tree i airspeed sensor ale jakos nigdy nie chialo mi sie tego podlaczac ;] Ciekawi mnie na ile prawdziwe sa dane z takich programow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dp Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 A co za motor drzemie w tym FJ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Moj FJ. Silnik HET 2w23 , KV jakos 2800. Smiglo 5,5x5,5 graupner spped prop. cc60 - zdecydowanie za malo chyba wymienie na 80A, 4s 2650 30C. czytajjjj :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.