julek-s Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 świeżutko co dostałem komplecik trex-a z futaba i mam kilka pytań odnośnie tego sprzętu. Nie było tego w stockowej apce belta wiec nie mam pojęcia w ustawkach Futaby. 1 Powiedzcie mi co to znaczy modulacja PPM i PCM, na którym trybie powinienem pracować ? 2 na razie chciałbym pobawić się na symulatorze, więc jak przygotować apke do podłączenia z kompem ( w e-sky wyciągałem kwarc i wyłączałem miksery kanałów ) co zrobić tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek68 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 To ja też mam pytanie dlaczego twój wybór padł na Futabę 6exh ? To nie najlepsze radyjko pod heli,aczkolwiek dedykowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julek-s Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 czytałem że jest w miarę prosta, dla kogoś kto nigdy nie miał styczności z taką apką. Czy mógłbyś mi coś podpowiedzieć. jaką opcje powinienem włączyć PPM czy PCM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julek-s Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 tak na przyszłość ze względu na brak odp na moje pytanie, może ktoś będzie miał podobny problemik to : - modulacja PPM - SWSH Swashplate 1-S i wszystko gra PS w moim przypadku mały pech :? musiałem jeszcze przylutować gniazdo ponieważ jeden z pinów nie łączył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.