julek-s Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 świeżutko co dostałem komplecik trex-a z futaba i mam kilka pytań odnośnie tego sprzętu. Nie było tego w stockowej apce belta wiec nie mam pojęcia w ustawkach Futaby. 1 Powiedzcie mi co to znaczy modulacja PPM i PCM, na którym trybie powinienem pracować ? 2 na razie chciałbym pobawić się na symulatorze, więc jak przygotować apke do podłączenia z kompem ( w e-sky wyciągałem kwarc i wyłączałem miksery kanałów ) co zrobić tutaj.
tomek68 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 To ja też mam pytanie dlaczego twój wybór padł na Futabę 6exh ? To nie najlepsze radyjko pod heli,aczkolwiek dedykowane.
julek-s Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 czytałem że jest w miarę prosta, dla kogoś kto nigdy nie miał styczności z taką apką. Czy mógłbyś mi coś podpowiedzieć. jaką opcje powinienem włączyć PPM czy PCM
julek-s Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Opublikowano 15 Lipca 2009 tak na przyszłość ze względu na brak odp na moje pytanie, może ktoś będzie miał podobny problemik to : - modulacja PPM - SWSH Swashplate 1-S i wszystko gra PS w moim przypadku mały pech :? musiałem jeszcze przylutować gniazdo ponieważ jeden z pinów nie łączył
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.