manaq Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 drodzy bracia modelarze, mam rebus z podłączeniem regulatora JETI JES 030 plus do silnika bez szczotkowego jeśli ktoś jest w stanie mi objaśnić jak mam to zrobić będę bardzo wdzięczny liczę na Waszą wiedzę oto regiel: oto silnik wpakowany w kadłub: model już w takim stanie przeleżał kilka miesięcy na szafie i jeśli się uda chciałbym wreszcie zrobić z niego użytek
Rob Mc Fly Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ten regulator jest do szczotkowca. Nie zasilisz nim tego silnika.
manaq Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 kurcze tego się obawiałem dzięki
maski Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam. Pierwsze już wiesz a podaj co to za silnik Pelikana? TYP lub jego parametry pod regler do silników bezszczotkowych ( trójfazowych)
manaq Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 oki, tylko go wymontuje w domu z kadłuba to może doradzicie jaki regiel do niego dobrać napisze wieczorkiem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.