wspinacz1 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam kolegów mam taka chyba banalną sprawę ale nie mogę sobie z nią poradzić mam nadajnik Futabę T4EXA i gdy podłączam ją do odbiornika to wychodzi mi tak że początek gazu jest gdy drążek jest u góry a max. obroty silnika gdy drążek jest na samym dole a chciałbym aby było odwrotnie co mam zrobić w takiej sytuacji? próbowałem już wszystkiego chyba i nic nie mam pojęcia :crazy: dlatego zgłaszam się o Waszą pomoc, z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam PS. mój regulator to:roxxy Bl-control 940-6
Rob Mc Fly Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 A próbowałeś rewersu na kanale gazu?
MiQ27 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Włącz rewers kanału silnika. Tego najwyraźniej nie próbowałeś
wspinacz1 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 Dzięki faktycznie zapomniałem, aż się walnąłem w głowę :crazy: ;D zająłem się programowaniem regla a o takiej prostej sprawie zapomniałem :devil: Dzięki jeszcze raz za szybka pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.