LQ Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam jako ze padł mi pakiet jak w temacie - dwie cele zostały uszkodzone pozostała mi tylko jedna mam do was pytanie - czy pojemność takiej celi to 2170mAh czy tylko jedna trzecie tej wartości czyli około 720mAh - nie wiem do końca jak to jest z tymi pojemnościami?? Link do dokładnego opisu PAKIETU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 2170 mah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Pojemnosc kazdej celi to 2170mAh - jako polaczone szeregowo - (3S) pojemnosci sie nie dodaja, a Voltarz tak - 3x3.7V = 11.1V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Jeżeli jest to pakiet 3S1P, to pojemność ma 2170 mAh (są wtedy 3 cele w pakiecie). Pozdrawiam! Andree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Dziekuje wszystkim za pomoc - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.