ppompka Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witam! Latałem ostatnio na symulatorze na kablu do komputera i.... NO i właśnie latałem może 10 min albo trochę mniej i zauważyłem że latam z kwarcem na złożonej antenie natychmiast wyłączyłem nadajnik i wyjąłem kwarc. I teraz moja wątpliwość czy mogło się coś stać np. spalić się końcówka mocy w nadajniku? Niestety nie mam serwa aby to sprawdzić praktyczne.
Gość Anonymous Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Jaki masz nadajnik nie które nadajniki same się odłączają nadawanie jak włożysz kabel
Gość Anonymous Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Nic się nie spaliło, sygnał do gniazda DSC jest brany sprzed końcówki mocy.
ppompka Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2009 Moja aparatura to EFLY 100B. http://www.rc-ikar.pl/towar/efly/efly.html Taka jak w linku tyle że na 35 Mhz. Jeśli nic się nie stało to bardzo mi ulżyło.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.