Szymon Modelarz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Założyłem ten post po to ,abyście umieszczali tutaj i chwalili się swoimi postępami w modelarastwie kartonowym. Proszę o zdjęcia i opis co stworzyliście nie tylko plany własne ,lecz także inne plany z neta. Chciałbym również ,abyście dawali linki lub podawali strony skąd można wziąć plany modelarskie, bo narazie sam planu nie stworze. Pozdrawiam [/b]
karlem Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 ...strony z planami są, ale (jestem przekonany w 100%) pirackie... :shock:
MiQ27 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 karlem, nie przesadzaj. Są na pewno w sieci też legalne wycinanki, bo takich wariatów od nożyczek, kleju i programów do modelowania kartonu w 3D jest na świecie sporo
Szymon Modelarz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2009 Właśnie są w internecie legalne wycinanki ,ale dzięki za poparcie. Chce ,aby inni też dodawali swoje wycinanki, modele które wykonali i opisy wraz ze zdjęciami. Pozdro
karlem Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 MiQ27, Nie przeczę, ale znam parę stron skąd można ściągać Małe Modelarze itp. wydawnictwa (90% polskich - myśmy potęgą?), więc jestem pewien, że "oryginalne piraty"...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.