Mikx Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam wszystkich. Jestem z Ostródy. Modelarstwem na poważnie zajmuje się od paru miesięcy ( Wcześniej to były gumówki a teraz po zgłębieniu tego forum kupiłem ASW 28 ARF i apke Spektrum DX7 i jak na razie czekam na pakiety Li-Pol które już parę dni temu miały przyjść. W między czasie latam na symku RF G4.5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witamy na forum . Krótki czas praktykowałem w Twoim mieście przyuczając się do wymierającego fachu szkutnika .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Pozdrawiam nowego Modelarza, jednego z tych, inteligentnych, ktorzy czytaja, w miast pisac.. Sluze pomoca baxter P.S Podcioety z powodu nrodzin dzieciecia szwagierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.