tomek68 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 No to se polatałem Zed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Co to za kraksa, jak wszystkie części modelu leżą w kupie Nie to co w modelach samolotów Nie wiem czemu, ale kraksa przedstawiona na fotkach powyżej bardzo zapadła mi w pamięci. ( http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=4700&start=0 <- LINK do tematu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek68 Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 No ta ale z mojego to se grila nie odpalę na pocieszenie, a chociaż wszystko w kupie leży to koszty odbudowy :crazy: . No nic świat się na tym nie kończy. Tyle do wymiany tu A tyle zostało-do odzysku zostało Plus co tam jeszcze w trakcie wyjdzie. Fakt zbierania mniej :? ale cóż to zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 najebardziej co boli to lamiace sie lopaty;p na ktore trzeba potem wydac nie maly grosz;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.