bartek529 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Chciałem bardzo prosić wszystkich o napisanie komentarzy pod teledyskiem mojej mamy. http://www.youtube.com/watch?v=RYjsmk69U0Q Od tego zależy czy moja mama będzie miała gdzie śpiewać. Jeszcze raz serdecznie dziękuje. Bardzo proszę o wysłanie tego linka z prośbą o napisanie pozytywnych komentarzy wszystkim Waszym znajomym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 ekhem......... poszło dalej 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 etam głosik............. 8) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 ja tylko niosę pomoc a to jest piosenka o miłości do modelarstwa !!!!! polecimy wyżej i wyżej.......Gdzieś pod nami Rzymy Paryże ........... bo to jest miłość i to się przydarzyło nam dzisiaj pierwszy raz bo to jest miłość taka szalona siła która unosi nas.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek529 Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Tak jest! to piosenka o miłości do wszystkiego, tak jak na teledysku, do muzyki(gitara) do zwierząt, do innych ludzi...(modeli ) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Jeśli w teledysku pojawi sie jakiś model osobiście dopilnuje żeby Twoja Mama miała gdzie śpiewać :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek529 Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 to znaczy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Jeśli w teledysku pojawi sie jakiś model osobiście dopilnuje żeby Twoja Mama miała gdzie śpiewać :ble: Masz na myśli przedszkole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Jeśli w teledysku pojawi sie jakiś model osobiście dopilnuje żeby Twoja Mama miała gdzie śpiewać :ble: Masz na myśli przedszkole? :rotfl: Fajnie śpiewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Heh , do mamy kolegi nic nie mam i życzę jej sukcesów a Ybami to chyba ma swoją firmę promującą piosenkarzy sądząc po złożonych deklaracjach (w tym sensie był mój poprzedni post) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Ekhmm... taki żarcik... ale wpadłem xD A mama kolegi rzeczywiście bardzo ładnie śpiewa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek529 Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Czyżbyście nie mieli konta na yt? :cry: Nie widzę żadnych nowych komentarzy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Oj do mnie trafiło tylko to zdanie Bardzo proszę o wysłanie tego linka z prośbą o napisanie pozytywnych komentarzy wszystkim Waszym znajomym. a to o komentarzach nie Zaraz napisze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek529 Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.