Micyg Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam wszystkich kolegów modelarzy ponownie sporo byłem nie aktywny na forum z powodu przeprowadzki i braku internetu... a jak przyszło co do czego to zapomniałem hasła do poprzedniego konta Mike... mysle że co niektórzy mnie pamietają... w każdym bądź razie serdecznie witam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Cześć, może chcesz mieć aktywne stare konto?Administrator może zapewne coś poradzić w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micyg Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 to nie konieczne:D przecież i tak mam z wami taki sam kontakt a punkty Pomógł nie robią mi wielkiej różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.