MiQ27 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 robert12160, zrób coś z tym kotem, przez niego trudno sie skupić na Twoich relacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 wspaniala relacja Wielki szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 ten kotek jest super mi sie przynajmniej bardzo podoba hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Fajna ..Ekhmmm, załoga amazonek XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Cieszę się bardzo , że dział pływających się rozrasta. Jeśli chodzi o "Klimka"-model super. Relacja z budowy-to elementarny pokaz dla wszystkich którzy nie wierzą , że można zbudować coś , co cieszy oko tanim kosztem. Taki opis budowy nie można nie czytać. Trzymam kciuki za "Halnego" Wielki szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Wiem , czytałem temat na tamtym forum. Z tego co zrozumiałem , model miał być typowo rekraacyjny. Na wodzie się prezentował nieźle i to wystarczy. Można się doczepić do tego i owego (co też skutecznie czyniono na owym forum) ale to z założenia nie była redukcja. Ważne że dawał frajdę na wodzie i to się liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.