Drako_27 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam Mam pytanie związane z pakietem jak w temacie zakupiłem go ale coś mi podpada gdyż nie jest on w opasce termokurczliwej Czarnej tylko czerwonej to raz , wygląda jak by było coś przy nim majstrowane to dwa , no i przyszedl w foli z bąbelkami bez pudelka instrukcji ani żadnej ulotki czy te pakiety tak mają ? miałem już raz przykry przypadek przeklejania naklejek na pakietach więc zapytam kolegów dodam że pakiet zakupiony przez sklep internetowy którego nazwy jeszcze nie wymienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 http://www.perfecthobby.pl/detale.html?id=2304 Tutaj masz tez w czerwonym, i to opisany jako nowosc, wiec moze zmiana designu i nowa dostawa to w nowym kolorze byla? Podlacz go i daj mu czadu, sprawdz czy sie nie grzeje. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.