przem Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Po ponad półrocznym leżakowaniu w kartonie (z powodu ceny jakiej kosztował i moich umiejętności pilotażu w czasie zakupu) przyszedł czas na pierwsze loty. :jupi: Troche o modelu; Rozp.1,6m waga dp lotu 1500g planowane wyposażenie : silnik :welgard A 28 20 06 serwa wys.kier standart: sanwa srm 102 lotki :tower pro mg 16 r regulator:WOW 30A zasilanie pakiet :3s 2200mAh parę fotek: Jest bardzo ładnie wykonany i części pasują do siebie można powiedzieć że idealnie . Jutro postaram się zmontować resztę i pokazać model w całości Planowany oblot niedziela, godz nieznana
przem Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Opublikowano 16 Lipca 2009 po wczorajszych nocnych manewrach udało mi sie zmontowac tył ,piony, poziomy kółko itd. no i domek sla silnika jeszcze tylko serwa w skrzydłai i frrrrrrrrrrr
Janosik72 Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 co to za silnik o ciagu 2,5 kg przy tym regulatorze? :wink: Modelik ladny Moze napiszesz wiecej danych gdzie ,za ile itp... Pozdrawiam serdecznie Jasiu
przem Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Opublikowano 16 Lipca 2009 Modelik kupiłem u naszych zachodnich sąsiadów o w tym sklepiku :www.drescherhobby.de a tu filmik jak on lata (szkoda że to nie jest ten mój) http://s3.amazonaws.com/hobbylobbyvideo/GR9574-Kadett.wmv
przem Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Opublikowano 26 Lipca 2009 no i stało się poleciał :jupi: końcowa waga 1445g (z pakietem 2200mAh) a tu fotka tuż przed startem i jeszcze jedna filmik oczywiście też jest tylko mój montażysta musi go opracować :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.