mahoney Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Witam, Pisałem tego posta w innym wątku ale była to dyskusja dotyczaca szybowców więc pozwoliłem sobie napisać to samo pytanie w sekcji 3D. Chciałbym przeskoczyć na model którym będę mógł się uczyć akrobacji. Obecnie latam Cessną i wydaj mi się, że mam podstawy aby spróbować pouczyć się prostej akrobacji. Znalazłem ten model http://www.perfecthobby.pl/detale.html?id=1242. Napiszcie proszę co o tym sądzicie. Dodam, że pianka EPP wydaje mi się bardzo rozsądnym rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Za te pieniądze kupisz duzo lepiej latającego Yaka 55 w tym samym sklepie. Film z modelem w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahoney Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Na filmiku ten samolot (a właściwie jego pilot) czyni cuda Podoba mi się czyba się skuszę. Poczekam jeszcze na inne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.