robraf Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 nie wiem czy w dobrym dziale ale poszukuje sklepu modelarskiego w Zakopanem znalazlem w internecie sklep "hobby" ale nie wiem czy ma on strone internetową i jakie panują tam ceny są modele rc i akcesoria( śmigla, balsa itp)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Cześć, w samym zakopanym sklepu modelarskiego w życiu nie widziałem ani o takowym nie słyszałem a bywam tam bardzo często. Natomiast po drodze do Zakopca a mianowicie w Nowym Targu(23km przed Zakopanem) jest sklep modelarski rc- modelsport (www.sklep.rcmodelsport.pl) oraz w samym mieście jest mały sklep z balsą i drobną galanterią ayra-art. Przy okazji zapraszamy na Nowotarskie lotnisko, na loty:) Pozdrawiam, Dawid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 nieomieszkam przyjechac będe tam od 28 lipca mozna mapke na zumi gdzie jest ten sklep i lotnisko? będe miał szybowca 1,5m rozp i jeszcze jakis maly modelik moze Sklep modelarsko - hobbystyczny "HOBBY" , ul. Krupówki 46 Zakopane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 skoro to na krupowkach sklep mialby byc wroze wysokie ceny. sklep jest przy glownej drodze zaraz, wyglada troche jak salon samochodowy, jadac do zakopanego jest po prawej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 a sprzęt rc jest? kleje itp? bo chodzi mi o smigla i moze ca jak polamie w zakopcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Dokładnie jak napisał kolega wyżej jadąc od Krakowa sklep jest po prawej stronie ( w Zumi wpisz Ul. Niwa 23 - to jest adres sklepu). Kleje chyba mają, jeżeli chcesz się upewnić można do nich zadzwonić nr tel jest na stronie. Pozdrawia, Dawid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Kleje mają, sam kupowałem, ale generalnie jeżeli chodzi o modelarstwo lotnicze to strasznie słabo. Jedyne śmigła jakie mieli w zimie to jakieś malutkie GWSy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 mi beda potrzebne gws 9x5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prajtar Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam w Zakopanem latamy na Bachledzkim wjazd od Droga na Antałówke ZAPRASZAMY Tu latamy 49°17'59''N, 19°58'44''E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.