Skocz do zawartości

sklep modelarski w zakopanem

robraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy w dobrym dziale

ale poszukuje sklepu modelarskiego w Zakopanem

znalazlem w internecie sklep "hobby" ale nie wiem czy ma on strone internetową i jakie panują tam ceny

są modele rc i akcesoria( śmigla, balsa itp)?

Opublikowano

Cześć, w samym zakopanym sklepu modelarskiego w życiu nie widziałem ani o takowym nie słyszałem a bywam tam bardzo często. Natomiast po drodze do Zakopca a mianowicie w Nowym Targu(23km przed Zakopanem) jest sklep modelarski rc- modelsport (www.sklep.rcmodelsport.pl) oraz w samym mieście jest mały sklep z balsą i drobną galanterią ayra-art.

Przy okazji zapraszamy na Nowotarskie lotnisko, na loty:)

Pozdrawiam, Dawid.

Opublikowano

nieomieszkam przyjechac :D będe tam od 28 lipca

mozna mapke na zumi gdzie jest ten sklep i lotnisko?

będe miał szybowca 1,5m rozp i jeszcze jakis maly modelik moze

Sklep modelarsko - hobbystyczny "HOBBY" ,

ul. Krupówki 46 Zakopane

Opublikowano

skoro to na krupowkach sklep mialby byc wroze wysokie ceny. sklep jest przy glownej drodze zaraz, wyglada troche jak salon samochodowy, jadac do zakopanego jest po prawej stronie

Opublikowano

Dokładnie jak napisał kolega wyżej jadąc od Krakowa sklep jest po prawej stronie ( w Zumi wpisz Ul. Niwa 23 - to jest adres sklepu). Kleje chyba mają, jeżeli chcesz się upewnić można do nich zadzwonić nr tel jest na stronie.

Pozdrawia, Dawid.

Opublikowano

Kleje mają, sam kupowałem, ale generalnie jeżeli chodzi o modelarstwo lotnicze to strasznie słabo. Jedyne śmigła jakie mieli w zimie to jakieś malutkie GWSy.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam w Zakopanem latamy na Bachledzkim wjazd od Droga na Antałówke

ZAPRASZAMY

Tu latamy

49°17'59''N, 19°58'44''E

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.