Korkis Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam Jakiś czas temu kupiłem ten silnik http://www.rc-modele.pl/product_info.php?products_id=2952 i nie mogę znaleść jakie smigło do niego trzeba :evil: . Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeon Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 8x4 7,5x5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkis Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Zapomnialem dodać, zasilany jest pakietem li-pol 11,1v 1200mah. 8x4 7,5x5 ja jak podłącze smigło 7x6 to regurator sie grzeje po krótkim czasie działania silnika, a ragurator ma 12A, a za duża rużnica między 7x6 a 7,5x5 to chyba nie ma. I jeszcze takie mam pytanko te smoglo to ma byc GWS, tower pro, APC Electric Series, czy jakieś inne. czy wogle jest jakaś różnica??? Jak podlączylem smiglo 8x4 to po właczeniu i krótkiej pracy slnik się nie nagrzał ale regurator tak. Czy grzanie sie reguratoro to obiaw, że smiglo jest za duze?? Bo jak mialem ten sam regulator z ta samą baterią tylko na innym silniku to sie nie grzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.