Korkis Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam Jakiś czas temu kupiłem ten silnik http://www.rc-modele.pl/product_info.php?products_id=2952 i nie mogę znaleść jakie smigło do niego trzeba :evil: . Z góry dziękuję
Korkis Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Opublikowano 16 Lipca 2009 Zapomnialem dodać, zasilany jest pakietem li-pol 11,1v 1200mah. 8x4 7,5x5 ja jak podłącze smigło 7x6 to regurator sie grzeje po krótkim czasie działania silnika, a ragurator ma 12A, a za duża rużnica między 7x6 a 7,5x5 to chyba nie ma. I jeszcze takie mam pytanko te smoglo to ma byc GWS, tower pro, APC Electric Series, czy jakieś inne. czy wogle jest jakaś różnica??? Jak podlączylem smiglo 8x4 to po właczeniu i krótkiej pracy slnik się nie nagrzał ale regurator tak. Czy grzanie sie reguratoro to obiaw, że smiglo jest za duze?? Bo jak mialem ten sam regulator z ta samą baterią tylko na innym silniku to sie nie grzał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.