gładkilot Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Hej....dopiero teraz zobaczyłem ten temat i co do e66 ( mam ją ) to bardzo dobrze się spisuje, duże klawisze, poręczna, ma Wi-Fi ( bardzo fajna rzecz ), możesz oglądać filmiki np z you tube, dobry aparat, nawigację ... polecam ( tak dla informacji innych na przyszłość )
barton3 Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 w niektórych dotykowcach można rysikiem lub palcem pisać swoim pismem po wyświetlaczu... ale za dobrze to jeszcze nie działa...np w lg ku990 ... ja niedługo przedłużam umowę z play i muszę się zdecydować na nowy tel. i będzie to chyba nokia 6220c .. szkoda tylko że wi-fi nie posiada ,,, :/ wyświetlacz też dosyć mały .. o 0,2' większy mógł by być. a jeszcze jakby miała akcelerator grafiki i akcelerometr.. mmm.. bajka by była,,, to wszystko ma n82 ale droga dosyć n95 też niby to ma ale ma lampe błyskową z diody ;F
Ładziak Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 n95 też niby to ma ale ma lampe błyskową z diody No... lampa błyskowa to najważniejszy element w telefonie, determinujący wybór modelu :?
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Opublikowano 21 Lipca 2009 Tylko 3? Ja w swoim Mio mam 6;p nie wiem czy tylko 3 ale tak na szybko takie znalazłem w googlach :wink: Co do E66... nie wybrałem jej z 3 konkretnych powodów -1 system operacyjny często się wiesza -2 słaba bateria -3 rozmowy wychodzące z E66 słabo słychać w innym telefonie (wada fabryczna do tej pory nie poprawiona przez Nokie) Miałem do wyboru jeszcze Samsunga Omnie i Nokie N95 ale jakoś wolałem coś nowego (dotykowego) a samsunga nie darzę zaufaniem :evil: PS: tutaj można poczytać o tym telefonie (głowie dane techniczne są dla mnie ważne) http://gsm.magazyn.pl/telefony-komorkowe/Nokia/5800-XpressMusic/nokia5800xpressmusic
mammuth Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 n95 też niby to ma ale ma lampe błyskową z diody No... lampa błyskowa to najważniejszy element w telefonie, determinujący wybór modelu :? Nie wiem czemu sie czepiasz - ja tak swoj wybieralem Ale mam tylko 2 wersje klawiatury - jedna z przodu druga w srodku :crazy:
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Opublikowano 21 Lipca 2009 mammuth, jakiego telefonu używasz :?: N95 :?: Pytam bo wiem że często siedzisz w internecie na swojej komórce. Myślę, że na 5800 też będzie się dało fajnie przeglądać forum
mammuth Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 mammuth, jakiego telefonu używasz :?: N95 :?: Pytam bo wiem że często siedzisz w internecie na swojej komórce. Myślę, że na 5800 też będzie się dało fajnie przeglądać forum http://gadgetmaniac.mail2web.com/wp-content/uploads/2007/02/nokia-e90-b.jpg
Ładziak Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Ale mam tylko 2 wersje klawiatury - jedna z przodu druga w srodku :crazy: To słaby. Za mało.
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Opublikowano 21 Lipca 2009 mammuth, jakiego telefonu używasz :?: N95 :?: Pytam bo wiem że często siedzisz w internecie na swojej komórce. Myślę, że na 5800 też będzie się dało fajnie przeglądać forum http://gadgetmaniac.mail2web.com/wp-content/uploads/2007/02/nokia-e90-b.jpg O ja cie... ale maszynka Jak dla mnie to troszkę za duża
Malker Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Nie wiem po co wam takie telefony :roll: Ja mam N73 i starcza w 100% internet też mogę przeglądać, czesto nawet na forum siedzę. Chyba wam to potrzebne dla szpanu przed kolegami :?
mammuth Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Sluzy jako sprzet do obrony -( w skarpete zamiast ceglowki ) - a zawsze mozna jeszcze oslepic diodka dzwonic tez mozna - przy okazji
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Opublikowano 21 Lipca 2009 Chyba wam to potrzebne dla szpanu przed kolegami :? my nie mamy kolegów :mrgreen: żarcik taki Mi po to taki telefon że umowa mi się kończyła i miałęm do wyboru telefon o wartości 1200zł za 70zł lub telefon o wartości 300zł za 1,22zł... co byś wybrał na moim miejscu :?:
Malker Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Oczywiście, że za 70zł ale jeśli ktoś kupuje taki telefon za gotówkę w tym przypadku te 1200zł to po jaką ch... chusteczkę ?
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Opublikowano 21 Lipca 2009 ja akurat wymieniałem telefon. Co do mammuth-a, to on jest człowiek biznesu i internet przegląda głównie w telefonie więc nie dziwie się czemu kupił sobie taki telefon a nie inny. Pozdrawiam.
mammuth Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Taki w abonamencie dostalem, a i tak byla to najlepsza/najtansza opcja aby miec nielimitowany dostep do netu i sporo minut do gadania. Z wad Obsluga tylko 2 skrzynek email automatycznie - reszte trzeba recznie przegladac. Restart przegladarki czasami - nie wiem czemu. Wiesza sie caly telefon mniej wiecej 1/miesiac PS. jaki tam czlowiek biznesu ze mnie ?
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Opublikowano 21 Lipca 2009 PS. jaki tam czlowiek biznesu ze mnie ? coś musiałem napisać a że masz komórkę biznesową to kto wie co ty tam robisz... :wink: ja mam muzyczną i... oglądam filmy :mrgreen: EDIT: jeszcze taki pytanko. jak w telefonie jest włączone Wi-Fi i przy okazji chodzi internet TP to czy w telefonie będę miał internet :?:
kamil_rc Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 No jak masz siec Wi-fi w domu to mozesz smigac na necie przez ta siec, tylko trzeba telefon odpowiednio skonfigurować. Ja jak miałem SPV M3000 to tez siedziałem na necie przez Wi-fi :mrgreen:
Bartosz Mesjasz Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Do do lampy w telefonie , to w moim starym k750i była to druga co do używania funkcja w telefonie , pierwsza to wykonywanie połączeń. Naprawdę bardzo przydatny gadżet, równie efektowny co praktyczny( a to się rzadko zdarza) Po SE kupiłem LG cookie dotykowy smakowy z bajerami :mrgreen: Nawet w modelu latał jako kamera Przed wczoraj piesio chciał się przywitać, skoczył na pana, dość nie fartownie, pazurem dziabnął w wyświetlacz i pajączek a taki był hamerykański... :mrgreen: Wczoraj kupiłem najzwyklejsza nokie i powiem wam że nawet piwo się da nią otworzyć :mrgreen: Może chociaż jej nie "killne" :wink:
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Opublikowano 21 Lipca 2009 No jak masz siec Wi-fi w domu to mozesz smigac na necie przez ta siec, sam nie wiem czy mam :wink: wiem że jest to LiveBOX TP 2mb/s (taki jest u mojej babci) a ja prywatnie mam ERE 512mb/s pasmo EDGE bo HSDPA to rzadko załapuje
kamil_rc Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 jak masz LiveBOX to to cos ma Wi-fi A ten internet co masz z ERY to pewnie na karte sim, i jak włazysz karte sim z neta to na fonie tez pójdzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.