gładkilot Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Hej....dopiero teraz zobaczyłem ten temat i co do e66 ( mam ją ) to bardzo dobrze się spisuje, duże klawisze, poręczna, ma Wi-Fi ( bardzo fajna rzecz ), możesz oglądać filmiki np z you tube, dobry aparat, nawigację ... polecam ( tak dla informacji innych na przyszłość ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 w niektórych dotykowcach można rysikiem lub palcem pisać swoim pismem po wyświetlaczu... ale za dobrze to jeszcze nie działa...np w lg ku990 ... ja niedługo przedłużam umowę z play i muszę się zdecydować na nowy tel. i będzie to chyba nokia 6220c .. szkoda tylko że wi-fi nie posiada ,,, :/ wyświetlacz też dosyć mały .. o 0,2' większy mógł by być. a jeszcze jakby miała akcelerator grafiki i akcelerometr.. mmm.. bajka by była,,, to wszystko ma n82 ale droga dosyć n95 też niby to ma ale ma lampe błyskową z diody ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 n95 też niby to ma ale ma lampe błyskową z diody No... lampa błyskowa to najważniejszy element w telefonie, determinujący wybór modelu :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Tylko 3? Ja w swoim Mio mam 6;p nie wiem czy tylko 3 ale tak na szybko takie znalazłem w googlach :wink: Co do E66... nie wybrałem jej z 3 konkretnych powodów -1 system operacyjny często się wiesza -2 słaba bateria -3 rozmowy wychodzące z E66 słabo słychać w innym telefonie (wada fabryczna do tej pory nie poprawiona przez Nokie) Miałem do wyboru jeszcze Samsunga Omnie i Nokie N95 ale jakoś wolałem coś nowego (dotykowego) a samsunga nie darzę zaufaniem :evil: PS: tutaj można poczytać o tym telefonie (głowie dane techniczne są dla mnie ważne) http://gsm.magazyn.pl/telefony-komorkowe/Nokia/5800-XpressMusic/nokia5800xpressmusic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 n95 też niby to ma ale ma lampe błyskową z diody No... lampa błyskowa to najważniejszy element w telefonie, determinujący wybór modelu :? Nie wiem czemu sie czepiasz - ja tak swoj wybieralem Ale mam tylko 2 wersje klawiatury - jedna z przodu druga w srodku :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 mammuth, jakiego telefonu używasz :?: N95 :?: Pytam bo wiem że często siedzisz w internecie na swojej komórce. Myślę, że na 5800 też będzie się dało fajnie przeglądać forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 mammuth, jakiego telefonu używasz :?: N95 :?: Pytam bo wiem że często siedzisz w internecie na swojej komórce. Myślę, że na 5800 też będzie się dało fajnie przeglądać forum http://gadgetmaniac.mail2web.com/wp-content/uploads/2007/02/nokia-e90-b.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ale mam tylko 2 wersje klawiatury - jedna z przodu druga w srodku :crazy: To słaby. Za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 mammuth, jakiego telefonu używasz :?: N95 :?: Pytam bo wiem że często siedzisz w internecie na swojej komórce. Myślę, że na 5800 też będzie się dało fajnie przeglądać forum http://gadgetmaniac.mail2web.com/wp-content/uploads/2007/02/nokia-e90-b.jpg O ja cie... ale maszynka Jak dla mnie to troszkę za duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Nie wiem po co wam takie telefony :roll: Ja mam N73 i starcza w 100% internet też mogę przeglądać, czesto nawet na forum siedzę. Chyba wam to potrzebne dla szpanu przed kolegami :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Sluzy jako sprzet do obrony -( w skarpete zamiast ceglowki ) - a zawsze mozna jeszcze oslepic diodka dzwonic tez mozna - przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Chyba wam to potrzebne dla szpanu przed kolegami :? my nie mamy kolegów :mrgreen: żarcik taki Mi po to taki telefon że umowa mi się kończyła i miałęm do wyboru telefon o wartości 1200zł za 70zł lub telefon o wartości 300zł za 1,22zł... co byś wybrał na moim miejscu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Oczywiście, że za 70zł ale jeśli ktoś kupuje taki telefon za gotówkę w tym przypadku te 1200zł to po jaką ch... chusteczkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 ja akurat wymieniałem telefon. Co do mammuth-a, to on jest człowiek biznesu i internet przegląda głównie w telefonie więc nie dziwie się czemu kupił sobie taki telefon a nie inny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Taki w abonamencie dostalem, a i tak byla to najlepsza/najtansza opcja aby miec nielimitowany dostep do netu i sporo minut do gadania. Z wad Obsluga tylko 2 skrzynek email automatycznie - reszte trzeba recznie przegladac. Restart przegladarki czasami - nie wiem czemu. Wiesza sie caly telefon mniej wiecej 1/miesiac PS. jaki tam czlowiek biznesu ze mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 PS. jaki tam czlowiek biznesu ze mnie ? coś musiałem napisać a że masz komórkę biznesową to kto wie co ty tam robisz... :wink: ja mam muzyczną i... oglądam filmy :mrgreen: EDIT: jeszcze taki pytanko. jak w telefonie jest włączone Wi-Fi i przy okazji chodzi internet TP to czy w telefonie będę miał internet :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 No jak masz siec Wi-fi w domu to mozesz smigac na necie przez ta siec, tylko trzeba telefon odpowiednio skonfigurować. Ja jak miałem SPV M3000 to tez siedziałem na necie przez Wi-fi :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Do do lampy w telefonie , to w moim starym k750i była to druga co do używania funkcja w telefonie , pierwsza to wykonywanie połączeń. Naprawdę bardzo przydatny gadżet, równie efektowny co praktyczny( a to się rzadko zdarza) Po SE kupiłem LG cookie dotykowy smakowy z bajerami :mrgreen: Nawet w modelu latał jako kamera Przed wczoraj piesio chciał się przywitać, skoczył na pana, dość nie fartownie, pazurem dziabnął w wyświetlacz i pajączek a taki był hamerykański... :mrgreen: Wczoraj kupiłem najzwyklejsza nokie i powiem wam że nawet piwo się da nią otworzyć :mrgreen: Może chociaż jej nie "killne" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 No jak masz siec Wi-fi w domu to mozesz smigac na necie przez ta siec, sam nie wiem czy mam :wink: wiem że jest to LiveBOX TP 2mb/s (taki jest u mojej babci) a ja prywatnie mam ERE 512mb/s pasmo EDGE bo HSDPA to rzadko załapuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 jak masz LiveBOX to to cos ma Wi-fi A ten internet co masz z ERY to pewnie na karte sim, i jak włazysz karte sim z neta to na fonie tez pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.