Ada- Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam Sukam programu pod viste który robi wirtyalny joystick. Kabelek mam pod USB. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Masz generalnie PPJoy Opis i Download Vista instaluje z systemu VJoy który działa poprawnie na interfejsie USB. Ja tak mam i wszystko jest OK. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada- Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Dzięki za zainteresowanie. Piszą że można w panelu sterowania dodać nowy joy ale nie mam nawet takiej opcji :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 W RF masz w pudełku nadajnik, poszukaj dobrze. Chyba że masz wersję nielegalną to nieładnie. I tu ci nie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada- Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Kweste oryginalności proponuję zostawić w spokoju. Ja pytam o virtual joystic który jest mi potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Vista standardowo instaluje VJoy'a. RF nie chodzi na innym sprzęcie niż oryginalny. Na VJoyu z visty też nie działa. PPJOY na Viście nie pójdzie, tzn uruchomi się ale nie da się podać sygnału na ten sterownik. Jeśli pytasz o Virtual Joystick to Vista instaluje VJoya i na pewno go masz. Instaluje się zaraz po podłączeniu USB z aparaturą. Inne symulatory dobrze działają na Viście na USB interfejsach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada- Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Dzięki za pomoc. Przesiaka na XP'ka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.