jadek Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 witam. posiadam nadajnik conrad electronik novapro 35 mhz oraz odbiornik firmy jeti rex 5 mpd jakie kwarce mam zakupić do tego zestawu.
MiQ27 Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Do nadajnika nadawczy, najlepiej Conrada (może Esky też przypasuje), do odbiornika odbiorczy. Na ten sam kanał, numer wedle życzenia. A po pierwsze do przywitalni, a po drugie :szukaj: oraz :google:
jadek Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Opublikowano 21 Lipca 2009 a posiada ktoś może instrukcje obsługi do nadajnik conrad electronik novapro 35 MHZ
MiQ27 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 jadek, a co tam jest takiego w tym nadajniku, do czego instrukcja byłaby potrzebna ? :shock: To jest - o ile wiem - standardowy nadajnik z rewersami i zapewne możliwością zmiany Mode. Myślę, że z jakiegoś zestawu RTF, dlatego mało kto to ma, bo w sklepie rzadko spotykane. PS. Jeżeli chciałbyś zostać na Forum dłużej, to serdecznie zapraszam do przywitalni i zapoznania się z regulaminem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.