Osa Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Wychodził mały haczyk po przecinku ale to już chyba sobie podarujemy. Tak mnie naszło z tym liczeniem.... Znowu OT.... :oops:
instruktor Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Opublikowano 20 Lipca 2009 Całe szczęście że Paweł się wpisał ,bo nieżle bym wam namieszał w średniej wieku
Osa Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Jest dobrze średnia utrzymuje się na poziomie 34,9 lat. Dobra kończę z tym bo zaczerwienię się nie tylko ze wstydu.... Dumam jak by tu: [P] Mocy przerobowych do dokończenia mojej malutkiej Katanki. Ale takiego ogłoszenia nie dam bo krawat od razu na 6 (szóstkę) dostanę
El-Diablo Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Mocy przerobowych do dokończenia mojej malutkiej Katanki. Trza jakiego niskiego kolegę ze skośnym okiem znaleźć, w którymś poście czytałem że Sławek takich ma - tyle modeli trzaska
Osa Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Tia.... dzięki pogadam z nim.... SŁAWEK!!!!????
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.