Osa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Wychodził mały haczyk po przecinku ale to już chyba sobie podarujemy. Tak mnie naszło z tym liczeniem.... Znowu OT.... :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Całe szczęście że Paweł się wpisał ,bo nieżle bym wam namieszał w średniej wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jest dobrze średnia utrzymuje się na poziomie 34,9 lat. Dobra kończę z tym bo zaczerwienię się nie tylko ze wstydu.... Dumam jak by tu: [P] Mocy przerobowych do dokończenia mojej malutkiej Katanki. Ale takiego ogłoszenia nie dam bo krawat od razu na 6 (szóstkę) dostanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Mocy przerobowych do dokończenia mojej malutkiej Katanki. Trza jakiego niskiego kolegę ze skośnym okiem znaleźć, w którymś poście czytałem że Sławek takich ma - tyle modeli trzaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Tia.... dzięki pogadam z nim.... SŁAWEK!!!!???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.