kapral Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Cześć Nazywam się (no nie tylko, mam też imię) Józef Ścisło. Niektórzy mówili do mnie kapral, może dlatego, że miałem dwie belki na pagonach - belek dawno nie ma a Kapral został. Lotnictwem interesuję się praktycznie od dzieciństwa a dawno to było. Latające RC to u mnie świeży temat. W powietrze wzbiłem się (nawet ląduję) Zefirem zbudowanym wg planów PiotraP. Patrzę i podziwiam Wasze dokonania. Myślę, że owocna będzie nasza współpraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Pozdrowienia z Prusic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Arti ze Szczecina wita :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.