MiQ27 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 CopterX 450 to klon TRexa 450, więc na jedno wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 moze ktos zwymiarowac pare sztuk z roznych helikow? np e325 , t-rex, i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoko90 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Sprawdz jeszcze booma ( belka ogonowa ) ja miałem skrzywionego booma i zyro wariowało model krecił się jak zwariowany zakupiłem nowego booma , załozyłem własnie łopatki od CopterX 450 lekko dotykały ziemi dokleiłem troszke statecznika ,zwiekszyłem przełozenia na belce ogonowej i na głownej zebatce w celu zwiekszenia obrotów na ogonie i pomogło ale nie wiem co czy boom był przyczyna czy tez łopatki czy tez zwiekszego obrotów ogona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 jak zwiekszyc przelozenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 sprawdzilem pasek i jest cały , ząbki nienaruszone czyli to cos z mechanizmem mozna gdzies kupic jakis pasek tuningujacy czy cos? czy lopatki od coptera x dadza rzeczywiscie lepszy efekt? w druga strone mialem wieksze wychylenia teraz ( jakos to zrobilem ) wiec przekrecilem wirnik na lew strone zobaczymy czy to cos da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.