robex Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam lekko po terminie , ale na początku troche niefajnie zostałem przyjęty. Moze nie bedą mi tego pamietac moderatorzy i bedzie ok. Mam 29 lat i chciałbym spróbowac lotnictwa.Mam sanwe Vg6000 a przechodze z modelarstwa wodnego RC. Na giełdzie poszukuje jakiegoś modelu do nauki latania bo nie mam pojęcia o tym oprócz zasad kierowania samolotem.Zbudowałem szybowiec od Graupnera "dandy" (1968!) ale chyba go zabije szybciej niż sie wzniesie;)...no cóż ..zobaczymy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 robex79, witamy na forum. Co do przyjęcia, to zapewne pogwałciłeś któryś punkt regulaminu. Zdarza się, byle nie za często :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robex Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 ..a tam pogwałciłem..delikatnie sie otarłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Za molestowanie też dają punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Robex79 włacz opcje wiadomosci prywatnych. bo nie ma z Toba kontaktu. a mam model dla Ciebie(jak sie spodoba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.